KARAOKE POD MASKAMA: Tulum za deset

Dugo ne pamtimo da se toliko pjevalo i veselilo u školi kao 16. veljače 2023. na karaokama, a i da je blagavaonicu škole, pretvorenu u tulumaru, ispunio tako velik broj zanimljivih i kreativnih maski.

Kako su ovo bile Karaoke POD MASKAMA, učiteljice Lucija Lebić i Antonija Martić imale su zadatak dobro promotriti kako smo se maskirali i odabrati tri najkreativnije osobe, tj. tri najuspješnije maske. Pobjednici su bili brat i sestra Jan i Mila Gradić kao vikinzi, drugo mjesto pripalo je nama, Petrama i našem prijatelju Ivanu Bošnjakoviću, tj. žlici, vilici i nožu, a treće mjesto osvojio je znanstvenik iz Teorije velikoga praska. U bogatoj galeriji neka fotografije dočaraju kako je veselo i zabavno bilo, a evo i nekoliko izjava koje su nastale tijekom karaoka.

Mila Gradić, 7. c

Bilo je jako zabavno i dosta su zanimljive maske, i čak sam se malo nadala pobjedi.

Ja sam se maskirala u vikinginju kao i moj brat. Najviše mi se svidio nastup učenika Davora.

Ivan Bošnjaković, 6.c

Odličan je osjećaj biti na drugom mjestu pogotovo kada ga osvojiš s najboljim prijateljima.

Na karaokama sam se super proveo. Svi nastupi bili su odlični pa nemam omiljeni. Nisam očekivao da ćemo biti drugi.

Helena Gašić, 8.b

Super je, i mi smo pjevali pjesmu Tarapana. Maskirali smo se u mafijaše kao cijeli razred. Najviše mi se svidio nastup Uno momento kad su pjevale policajke (Emily, Sara, Karla, Valerija). Nismo prošli u audiciji, ali eto iznenada smo upale. Uglavnom, zabavno je.

Tekst: Petra Fogadić i Petra Pavić, 6.a

Fotografije: Jan Gradić, 8.b i Dubravka Soldo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *